ESPA Banner

Πολιτική Επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ – ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

Ισχύει μόνο για απομακρυσμένες αγορές και όχι για εμπορεύματα που παραδόθηκαν στο κατάστημα μας.

Το Kolias Flowers για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προσφέρει τη δυνατότητα της επιστροφής ή της αλλαγής των προϊόντων της παραγγελίας σας, αν για κάποιο λόγο δε σας ικανοποιούν. Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν τα προϊόντα, εντός προθεσμίας 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του φορολογικού παραστατικού αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) με:

α) αποστολή του επιστρεφόμενου προϊόντος αχρησιμοποίητο, όπως ακριβώς ήταν πριν την πώληση στην αρχική του συσκευασία και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας ή

β) με αυτοπρόσωπη επιστροφή του και αλλαγή στο κατάστημα.

Ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε στο e-mail adamantiagazani@gmail.com και να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα που βρίσκεται στην "Πολιτική Επιστροφών".

Σε περιπτώσεις επιστροφής χρημάτων σε άλλη τράπεζα πλην των συνεργαζόμενων, ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τα τραπεζικά έξοδα.

ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΥΠΑΘΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ .

 

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΕΞ’ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ του Άρθρου 4 του Νόμου 2251/1994

Προς:

Την εταιρία

ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΟΛΙΑ

Σαρανταπόρου 56, Περιστέρι 121 34

ΑΦΜ:

ΔΟΥ: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΗΛ.:  210 5751483

 

Εγώ, ο(η) υπογράφων (-ουσα), (Όνομα) ................................... (Επώνυμο)....................του .........................,

κάτοικος.......................................(Οδός/Αριθμός).......................................(ΤΚ).............Πόλη)........................,

τηλέφωνο..........................,e-mail .................................

δηλώνω με την παρούσα ότι υπαναχωρώ από την υπ’ αριθ......................./..../..../201.... σύμβασή αγοράς προϊόντων με την Εταιρεία σας.

Επίσης, δηλώνω υπεύθυνα ότι:

1.Ασκώ το σχετικό δικαίωμα  υπαναχώρησης και επιστροφής των προϊόντων εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους.

2. Ότι τα προϊόντα και η συσκευασία τους βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και δεν έχουν αποσυσκευασθεί, χρησιμοποιηθεί, ή υποστεί ζημία. Η συσκευασία του προϊόντος είναι σφραγισμένη, δεν έχει αποκολληθεί ή σκιστεί το αυτοκόλλητο με κανένα τρόπο.

3. Ότι γνωρίζω πως εκ του Νόμου δεν έχω αξίωση επιστροφής των ήδη χρεωθέντων σε εμένα εξόδων αποστολής.

4. Ότι επιβαρύνομαι με το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Ημερομηνία: ...../ ....../ 201....

Ο (Η) Δηλών (ούσα ) και Υπαναχωρών (-ούσα)